Пролетта дойде. Както природата се пробужда от дългата зима, така и в хората се появяват нови амбиции, а старите планове се освежават. За всички мобилизирали се да покоряват върхове в кариерата и личните взаимоотношения по елегантен и стилен начин сме подготвили откъс от статия на списание GQ с най-практичните и впечатляващи моменти в модните тенденции за този сезон.

Костюм

Ако сте решили да се сдобивате с нов костюм, заложете на синия цвят. С него ще направите представяне, което ще впечатли всички в офиса – от колежката на съседното бюро до екипния лидер. Подходящ вариант е и за социално събитие, на което искате да покажете класа и висок статус. Удачен е за комбинации с почти всяка риза и вратовръзка, която вече притежавате.

Сако

Дизайнерите постоянно експериментират за постигане на съвършен външен вид за съвременния джентълмен. Акцент в тази насока е двуредото сако. Макар до скоро да е било по скоро екстравагантен вариант, сега се налага като подходящ екземпляр за всеки гардероб.

 

Риза

А какво да правим с ризите? В тази посока трябва смело да експериментираме и да оставим скучните едноцветни ризи. Тенденциите тази пролет ни приканват да обогатим гамата от цветове, които носим, с карирана риза. Комбинирането и с костюм изглежда също толкова елегантно, колкото и свежо

 

Вратовръзка

Ако идеята за карирана риза за работното ежедневие не ви допада, имаме специално предложение. Сигурен начин за отърсване от мрачните зимни цветове, както и разкриване на креативните ви умения, е прибавянето на вратовръзка. Тенденциите са разнообразни, обединени от богатството на миксирани цветове.

Обувки

При обувките вниманието е съсредоточено върху мокасини и така наречените slip-on обувки. Подходящи и удобни за ежедневието, те са неизменна част от стайлинга, подсилваща впечатлението, че сме уверени в своите умения и стабилни бизнес партньори.

 

Очила

Гримасите, които се налага да правим под влияние на слънчевите лъчи, могат да добавят отрицателни емоции към иначе хубавия пролетен ден. Лесно може да се защитим от тях с чифт слънчеви очила. Този сезон подходящи ще бъдат стъклата във форма на квадрат. Класическия им облик е осъвременен, подобрен с рамки, които могат да подчертаят нашата индивидуалност.